Maddie FeaunatiMaddie Feaunati
0
0

Biografia

Nascuda el 18 de maig de 2002 a Leeds, Anglaterra, Maddie Feaunati té el rugbi arrelat en la seva família, amb el seu pare Zak Feau’nati i el seu oncle Dominic Feau’nati, tots dos jugadors internacionals de rugbi samoans. Des de molt jove, Maddie va estar exposada al rugbi, fomentant la seva passió i habilitat en aquest esport. Aporta versatilitat al camp, jugant tant com a flanker com de número vuit, posicions que es beneficien de la seva agilitat i força.

Carrera en Clubs

La carrera en clubs de Maddie va començar el 2020, demostrant les seves habilitats en diversos equips i països, destacant la seva adaptabilitat i destresa en el rugbi.

  • Otago (2020-2021): 8 partits
  • Wellington (2022-2023): 11 partits
  • Hurricanes Poua (2023): 4 partits
  • Exeter Chiefs (2023-present): 7 partits

La seva progressió a través d’aquests equips reflecteix la seva creixent reputació i habilitat en l’esport, culminant en el seu rol actual als Exeter Chiefs, on continua desenvolupant el seu joc.

Carrera Internacional

El 2024, la carrera internacional de Maddie va fer un pas significatiu endavant quan va ser seleccionada per jugar amb l’equip nacional d’Anglaterra. Ràpidament va deixar empremta, marcant el seu primer assaig internacional durant el torneig del Sis Nacions, contra Irlanda, contribuint a una impressionant victòria per 88-10 per Anglaterra. Aquest èxit inicial en la seva carrera internacional subratlla el seu potencial i l’impacte que pot tenir en l’escenari mundial.

Moments Esportius Clau

  • Selecció per a Anglaterra: Ser seleccionada per l’equip nacional el 2024 va ser un moment crucial en la carrera de Maddie, especialment després de la seva decisió de rebutjar un contracte de la federació de Nova Zelanda per jugar amb les Black Ferns.
  • Primer Assaig Internacional: Marcar contra Irlanda en el torneig del Sis Nacions no només va marcar el seu debut en el marcador, sinó que també va destacar la seva capacitat per rendir sota pressió i en partits crucials.

Conclusió

El viatge de Maddie Feaunati des de Leeds fins a l’escenari internacional del rugbi és un testimoni de la seva dedicació, habilitat i la forta herència de rugbi en la seva família. Amb la seva carrera encara en les primeres etapes, el món del rugbi espera amb ànsies les seves futures contribucions i èxits. La seva història és un exemple inspirador de com el talent, quan es cultiva en el context adequat, pot arribar a altures internacionals, influenciant la propera generació de jugadors de rugbi.

By admin