Clàudia PeñaClàudia Peña
1
0

Clàudia Peña, jugadora de l’AVRFCB i de la selecció espanyola de rugbi, farà un gran pas en la seva carrera en unir-se als Harlequins, un dels equips més prestigiosos de la Premiership anglesa. La jove espanyola de 19 anys, que ocupa les posicions de centre i zaguera, es convertirà en part d’un conjunt que ja ha comptat amb diverses jugadores de “Les Leonas”, com Carmen Castellucci i Laura Delgado, que han militat aquesta temporada al Gloucester, Jeannina Vinueza al Saracens, i Cristina Blanco a l’Ealing Trailfinders.

Els Harlequins Ladies van ser fundats el 1995 i van començar jugant els seus partits com a locals en diferents camps, incloent Centaurs RFC i Grasshoppers RFC. El seu primer títol de lliga va arribar de manera invicta, i des de la seva entrada a la Premiership Women’s Rugby la temporada 2017/18, l’equip ha estat protagonista, arribant a dues finals consecutives, tot i caure en ambdues davant el Saracens. Tanmateix, el 2020/21, els Harlequins van aconseguir la seva primera gran victòria, derrotant el mateix Saracens per 25 a 17 en la final.

Peña s’uneix a aquest equip amb un impressionant currículum. Provenint del Barcelona AVRFCB, ha estat nomenada MVP de la Lliga Iberdrola després d’una temporada espectacular, acumulant 131 punts en tota la competició i participant tant en la Copa RFER com en la lliga domèstica. A nivell internacional, Clàudia ja ha vestit la samarreta d’Espanya en catorze ocasions en rugbi XV, mentre que en rugbi 7 ha disputat 31 partits, sumant un total de 79 punts.

A més del seu èxit dins del terreny de joc, Peña també ha destacat en altres àmbits, ocupant la 28a posició en la llista de les 100 dones més influents de l’esport espanyol. Aquesta jove promesa continua trencant barreres i promet un futur brillant a l’elit del rugbi internacional.

Amb el seu trasllat als Harlequins, Clàudia Peña s’estableix com una de les figures més prometedores del rugbi espanyol, i segurament serà una peça clau en l’equip anglès durant les pròximes temporades.

By admin