John JeffreyJohn Jeffrey
1
0

Biografia
John Jeffrey, conegut com el “Gran Tauró Blanc,” va néixer el 25 de març de 1959 als Scottish Borders, Escòcia. Amb una alçada de 1,88 metres i un pes de 104 quilograms, Jeffrey era una presència formidable al camp de rugby. Jugava com a flanker i és reconegut pel seu estil de joc agressiu i les seves placatges fiables.

Equips Jugats i Anys

  • Kelso RFC: 1979-1994

Caps Internacionals
John Jeffrey va guanyar 40 caps per a l’equip nacional escocès, debutant el 8 de desembre de 1984 contra els Wallabies a Murrayfield. També va jugar per als British and Irish Lions durant la seva gira de 1989 a Austràlia.

Moments Més Importants de la Seva Carrera Esportiva

  • Debut a l’Equip Nacional: 8 de desembre de 1984, contra els Wallabies.
  • Gira dels British and Irish Lions: 1989, representant els Lions a Austràlia.
  • Aparicions a la Copa del Món:
    • Copa del Món de Rugby de 1987: Jugada a Nova Zelanda, on Escòcia va arribar als quarts de final.
    • Copa del Món de Rugby de 1991: Participació a Anglaterra, ajudant Escòcia a aconseguir el seu millor resultat en una Copa del Món acabant quarts.
  • Campionat de les Cinc Nacions de 1990: Va guanyar el Grand Slam amb Escòcia, marcant un assoliment significatiu en la seva carrera internacional.
  • Escòcia Sevens: Va competir als Hong Kong Sevens de 1990 i va jugar breument per al Wales Sevens a causa de les lesions dels jugadors.

Punts Destacats de la Carrera

  • Copa del Món de Rugby de 1987: Jeffrey va jugar tres partits i va marcar quatre tries, tot i que Escòcia va ser eliminada als quarts de final pels All Blacks.
  • Copa del Món de Rugby de 1991: Jeffrey va jugar cinc partits, marcant dos tries. Escòcia va guanyar el seu grup amb victòries sobre Japó, Zimbàbue i Irlanda, va derrotar Samoa als quarts de final, va perdre una semifinal ajustada contra Anglaterra, i va acabar quarta després de perdre contra Nova Zelanda en el partit pel tercer lloc.

Carrera Post-Rugby
Després de retirar-se del rugby professional el 1994, John Jeffrey va seguir actiu en l’esport. Actualment és membre del comitè de World Rugby i exerceix com a director d’àrbitres. La seva carrera post-jugador s’ha dedicat a mantenir i millorar els estàndards d’arbitratge del rugby a nivell mundial.

El llegat de John Jeffrey en el rugby es caracteritza pel seu estil de joc robust, lideratge al camp i contribucions a la governança de l’esport. El seu sobrenom, el “Gran Tauró Blanc,” reflecteix tant la seva presència física com el seu impacte en el joc.

By admin