Women_Rugby_World_Cup_2025Women_Rugby_World_Cup_2025
0
0

World Rugby ha anunciat oficialment les dates del tan esperat sorteig i la publicació del calendari de la Copa del Món de Rugbi Femení 2025. El dijous 17 d’octubre de 2024 tindrà lloc el sorteig del torneig a la Broadcasting House de la BBC i serà transmès en directe per The One Show de la BBC i RugbyPass TV. Aquest anunci marca un emocionant pas cap al que promet ser un esdeveniment històric per al rugbi femení, que se celebrarà a Anglaterra el 2025.

Amb més de 60.000 entrades ja venudes per als partits d’obertura i la final, l’interès pel torneig està en el seu punt més àlgid. Els aficionats estan impacients per veure quins equips s’enfrontaran, i el sorteig oferirà la claredat necessària sobre quins seran els principals rivals a la fase de grups. El sorteig serà seguit per la publicació del calendari complet de partits el dimarts 22 d’octubre, permetent que equips, seus i seguidors puguin planificar aquest històric torneig.

El sorteig es farà en funció de les Classificacions Mundials Femenines de World Rugby al 14 d’octubre. Els quatre millors equips seran ubicats a la Banda 1, mentre que els altres equips classificats seran assignats a les Bandes 2, 3 i 4. Es preveu que equips com Nova Zelanda, Anglaterra, Canadà i França ocupin la Banda 1, i els llocs restants es completaran després de la conclusió del WXV 2024. Un total de 16 equips competiran al torneig, amb 10 equips ja classificats.

By admin